Wyszukiwanie recenzji

wtorek, 31 styczeń 2012 05:54

John Gray - "Marsjanie i Wenusjanki na randce"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Kolejna książka Gray'a o Marsjana i Wenusjankach. Czyżby kolejne odgrzewanie kotleta? Nic z tych rzeczy! Powtórzeń w stosunku do wcześniejszego bestsellera prawie nie było, a jeśli były to wyłącznie w miejscach gdzie było to absolutnie konieczne.

wtorek, 31 styczeń 2012 05:51

Adrian Kołodziej - "System drani"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Dobrą książkę aż chce się czytać. Poradnik napisany przez Undera o tyle się różni od innych pozycji o podrywaniu, że w praktycznie każdym miejscu czuć, że rady są pisane z własnego doświadczenia.

wtorek, 31 styczeń 2012 05:45

Andy Collins - "Mowa ciała"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(3 głosów)

Klasyczny przykład sytuacji gdy jakiś czas po przeczytaniu świetnej książki czyta się inną pozycję na ten sam temat, która jest dużo, dużo gorsza. Gdybym tę recenzję zakończył w tym miejscu wyrządziłbym tej pozycji wielką przysługę.

wtorek, 31 styczeń 2012 05:42

Pickup Club - "MEN2 Workbook"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Od razu przyznaję, że nie czytałem jeszcze nigdy dobrego workbooka (coś jak zeszyt ćwiczeń w szkole). I tutaj również nie spodziewałem się pozytywnego zaskoczenia.

wtorek, 31 styczeń 2012 05:38

Pickup Club - "Ty, facet którego chcę"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Nowa książka Pickup Clubu to bardziej zbiór różnego rodzaju przemyśleń i wniosków niż typowy posuwnik. To fajnie, bo bardzo często w takich właśnie refleksjach kryją się bardzo wartościowe informacje. I nie inaczej było w tym przypadku.

wtorek, 31 styczeń 2012 05:34

MJ DeMarco - "Pas szybkiego ruchu milionera"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Książka polecana przez autora rentier bloga, bo uczy jak stać się bogatym jeszcze za młodu. Czy książkę o finansach można lepiej zachwalić? Chyba nie. Ale taki marketing to miecz obusieczny. Jeśli nie spełni się obietnicy to książka zostanie niechybnie zrównana z ziemią przez krytykę.

wtorek, 31 styczeń 2012 05:30

David X - "Pieprzyłem Meksykanki, pieprzyłem Indianki"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Słynny ebook Davida X czytywałem już wielokrotnie. Nie to żebym był takim jego fanem - chodzi o to, że polski ebook krążący po sieci (w różnych wersjach) jest w tak beznadziejnej i pomieszanej formie, że robił go chyba sam David X żeby zniechęcić ludzi do ściągania książek z Internetu.

wtorek, 31 styczeń 2012 05:23

Blek - "Skuteczna nauka uwodzenia"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(0 głosów)

Muszę szczerze przyznać, że ebook Bleka, współpromowany przez pualifestyle, mi się nie podobał. Zresztą, jak sam autor przyznał, początkowo nie miał to być ebook a jedynie kolejny post na bloga.

wtorek, 31 styczeń 2012 05:18

Timothy Ferriss - "4-godzinny tydzień pracy"

Napisane przez
Oceń ten wpis
(1 Głosuj)

Ta książka to powiew świeżości na temat finansów, pracy, kreowania stylu życia i zarządzania sobą i czasem.

Strona 1 z 9

Recenzje publikacji - uwagi

Recenzje publikacji są tylko i wyłącznie subiektywną opinią użytkowników społeczności PUALifestyle. Celem naszych recenzji nie jest reklamowanie czy zniechęcanie do zapoznania się z publikacją a jedynie przedstawienie własnej opinii na ich temat. Dyskusja i inne opinie dotyczące wybranych pozycji dostępne są na naszym forum.

Sztuka uwodzenia

Sztuka Uwodzenia

Sztuka flirtu

Sztuka flirtu

Jak zagadać

Partner JakZagadać

Jesteś tutaj: Home Recenzje i analizy